Liten bit påväg!

Kan man nog säga på många plan idag.. ☺
Till att börja med så har jag ju bytt kontor idag.. känns bra, men lite ovant. ☺ 
Ska fixa lite små saker, sen är det nog helt klart ☺

På den andra fronten så har jag kommit en liten bit påväg i mitt pysselrum 😃 och åter igen så blev det en sån där "jag tager vad jag haver"
Sorterade upp i lite lådor och fixade. Känner dock att texten på lådorna är JÄTTE provisoriska! 


Men jag har ju faktiskt hunnit samla på mig en hel del små tjafs under de här, vad kan de bli 5-6 åren som jag hållit på ☺✂ 

Har en känsla av att det är som en drog, när man väl börjar så är det svårt all sluta köpa grejer.. ☺ Som tur var så går det ju i vågor, och det senaste köpet jag gjorde innan förra veckan var nog över ett år sedan.. ☺ men de finns ju så sjukt mycke fina grejer! 

Hör och häpna så har mina älskade små tjejer varit jätte snälla hela dagen idag. 😙 vilket ju självklart gör att man själv blir på bättre humör också. Vi hade en liten incident vid matbordet till middagen. Men där är det jag som får ha dåligt samvete. Fanny är ju som en klätterapa och kan inte sitta still på rumpan och äta, inte en endaste gång.. Då och då (typ varannan dag) så faller hon även ner från sin stol. Blir ju såklart ledsen, men det brukar gå över lika snabbt. Och eftersom att vi säger åt henne tusen gånger att hon ska sitta still så hon inte ska ramla, så brukar vi bara säga åt henne att typ "jo jo, så går dra,  man måste sitta stilla på stolen" idag gjorde jag precis samma sak. Men en stund senare när vi skulle gå och bada så brast mitt mamma hjärta när jag insåg att hon hade slagit sig när hon föll. Stackars älskade Fanny som har en sån hemsk mamma som inte kramar om och säger att det gick bra.! 

Fy så hemsk jag kände mig! Och jag brukar ju såklart trösta och krama om.. men när samma sak händer, ja faktiskt utan att överdriva typ varannan dag, så blir det inte riktigt så. Och hon lär sig ju aldrig! Jag kramade i alla fall om henne när jag såg det, men då tyckte hon nog bara att jag var konstig och fattade inte vad jag höll på med ☺ hon skulle ju faktiskt bada, inte hade hon tid att kramas. Älskade barn! 💜

Ha de bäst!
Kram!

Kommentarer:

1 Frida Fjellner:

skriven

Känner igen det där med stolen. Har varit med om liknande med Levi och usch vad man fick dåligt samvete. =/

Kommentera här: