Något att skriva om?

Jag har redan idé torka, känns så tråkigt att inte ha nått spännande att skriva om, men kanske blir det bättre nästa vecka då jag kanske hinner med lite mer. Även om jag inte jobbar sena kvällar nu, så blir det sena kvällar innan barnen har somnat, och då orkar jag inte börja på nått nytt projekt. Måste dock ta tag i barnens böcker snart igen. Men inte ikväll.
Kim jobbar och jag ser Halv 8 hos mig, tycker de blev så mycket tråkigare när Hälge slutade kommentera. Ska jag va ärlig så har jag inte gett det så många chanser. :)
 
Jag sitter och funderar vad vi ska ge Wilma i födelsedagspresent.. Det är typ jätte långt bort, men de känns roligare att köpa till henne än till Fanny, för hon leker ju faktiskt med grejer nu.. Och bara det är Frost, en annan prinsessa eller My little pony på så blir hon typ den lyckligaste.. :)
Försöker hitta ett My little pony slott, men alla är ju så dyra, och då blir jag snål :)
Det här slottet verkar vara det som gäller nu, de enda jag kan hitta som går att köpa i butik. Men de kostar mellan 699-799:-
 
 
 
Jag skulle helst vilja ha ett sånt där gammalt som finns på typ tradera..
Men ofta jag betalar typ 1100:- för ett begagnat hus i begagnat skick.. Typ som den nedan..
 
Jag tror dock att jag är insnöad på ett hus/slott som dom har på Wilmas grann-dagis där dom ibland leker när det är sammanslagning, typ på morgonen fram till halv 8 eller nått, och på eftermiddagen från typ halv 4 eller 4.. :) Jag hittar ingen bild på det någonstans, jag vet inte ens om det hör till my little pony, men hon hade hästar i det och det fungerade fin fint :) Det var ett vikbart hus med en gård och en stor regnbåge till. Det var jätte fint.. :) Men såg ut som att någon av de anställda hade tagit dit sitt gamla avlagda :)
Ja si, de finns så mycke kul.. :)
 
Annars så har vi besök på jobbet av våra kollegor i Sumpan i veckan.. :) Imorgon får vi för första gången träffa vår nya CFO (Ekonomichef) :) Det kommer faktiskt upp hela 6 eller 8 personer från stockholmskontoret. :) Det är allitd kul att se folk påriktigt ibland, och inte bara över en tv-skärm. Sen kommer våra revisorer imorgon, och kommer förmodligen stanna i två dagar, så får vi se om jag klarar mig den här gången också eller om dom kommer fråga mig om nått, imorgon står i alla fall löner på schemat, få klart allt i årsskiftet innan januarilönen ska köras :)
 
Kim jobbar kväll ikväll, så vi får väl se om vi hinner träffas eller inte, jag hoppas på de första :)
 
Natti natti, snart..
 
Kram
 
 

Kommentera här: