Nytt inlägg.

Alltså är det bara jag som är fjantig, eller är det någon som håller med mig?
Mina kära döttrar växer som ogräs, och jag tycker att jag alltid köper nya kläder till dom. Inte för att dom ska ha massor, utan för att dom växer ur det hela tiden.
Jag gillar inte alls när kläder håller på att se minsta lilla förlitet ut, då vill jag att dom ska ha nytt.
Jag köpte ju ett fleecefodrat regnställ till Wilma i höstas, och idag när jag skulle klä henne för att fara upp i backen så inser jag att benen håller på att vara korta. Kardborren vid axlarna gick knappt ihop, och då var det ändå så att byxbenen sträckte lite längst ut. Och som jag har predikat om tidigare så tycker jag att fleecefodrade regnställ är bland den bästa uppfinningen som finns, och nu när vi använder det så tycker jag att det är lite jobbigt med vanliga galonisar där snön ändå far in..
Idag var vi en sväng till backen och åkte pulka med kusin Luna och faster Moa.
 
Ikväll sover storkusin Michelle här.. Mysigt tycker Wilma :)
Dessutom ska hon sova på en madrass bredvid Wilmas säng, måste säga att hon kanske är det nöjdaste barnet som finns just nu :)
 
I övrigt har det varit fullt upp i veckan, tisdag kväll åkte jag och Lena och såg hockey i Skellefteå, vi fick sitta i en louge och bli bjuden på middag. :) Mycket trevligt.
 
Fanny fick feber i måndags och eftersom att Kim jobbade kväll och jag skulle bort så hade pappa och Jill lovat att hämta dom på dagis och ta hem dom till Strömfors.. Dock blev det ju egentligen vabb för oss, men pappa var snäll och hämtade dom redan när Kim for och jobbade, sen fick dom sova där och kom inte hem förns vid 15. på onsdagen. :) Sen ville Wilma bara tillbaka dit.. Var typ de enda hon tjatade om dagarna just efter.. :)
Onsdag kväll åkte jag till Lycksele på Tupperware träff, mycket givande :)
Torsdag kväll var jag helt slut och la mig redab 21.30.
Sen kom fredag kväll, och jag och Kim såg Lets dance :)
Och sen har vi idag :)
 
 
Nu ska jag lägga mina kära övertrötta barn, Kim har grabbkväll någonstans i samhället :)
 
Kram

Kommentera här: